Proizvodi

Omega Miš i podloga VSETMPX2 Gaming

EAN: 5907595446402 Kategorija: , Brend:

Cena:

1.819 RSD

Na stanju

Opis

Optički miš za igrače sa podlogom. OMEGA VSETMPX2 je snažan optički miš za entuzijaste u setu zajedno sa posebnom podlogom koja povećava udobnost korišćenja. Poseban premaz miša omogućava siguran stisak i sprečava znojenje ruke čak i tokom najzahtevnijih igara. Korisnik ima na raspolaganju 6 režima osetljivosti – od 800 dpi do 2400 dpi.

NAJBOLJE PERFORMANSE: Miš VARR VSETMPX2 može raditi u šest režima osetljivosti – od 800 do 3200 dpi. Promena preciznosti je moguća koristeći kontroler. 6 fizičkih dugmića omogućava još praktičniji i personalizovaniji servis.

ERGONOMSKI OBLIK: Konturisani oblik se dobro prilagođava ruci, čineći ga udobnim čak i tokom intenzivnog rada. Premaz koji pokriva gornji deo uređaja obezbeđuje siguran stisak i sprečava znojenje ruke. Jedinstveni dizajn se dobro uklapa sa ostalim gaming komponentama računara.

IZABERITE BOJU POZADINSKOG OSVETLJENJA: Miš ima integrisano LED pozadinsko osvetljenje, čija boja se može slobodno prilagoditi. To je atraktivan vizuelni element koji omogućava prilagođavanje opreme jedinstvenom dekoru sobe igrača.

VELIKA, UDOBNA PODLOGA ZA PRANJE: U setu sa mišem, dodaje se velika, udobna podloga veličine 60×30 cm, koja omogućava još praktičniju i precizniju navigaciju.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Omega Miš i podloga VSETMPX2 Gaming“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Deklaracija