Proizvodi

Omega Miš VSETMPX4 Gaming sa podlogom 3200DPi

EAN: 5907595448567 Kategorija: , Brend:

Cena:

1.059 RSD

Na stanju

Opis

Optički miš za igrače sa podlogom. OMEGA VSETMPX4 je snažan optički miš za entuzijaste u setu zajedno sa posebnom podlogom koja povećava udobnost korišćenja. Poseban premaz miša omogućava siguran stisak i sprečava znojenje ruke čak i tokom najzahtevnijih igara. Korisnik ima na raspolaganju 4 režima osetljivosti – od 800 dpi do 3200 dpi.

NAJBOLJE PERFORMANSE: Miš VARR VSETMPX4 može raditi u šest režima osetljivosti – od 800 do 3200 dpi. Promena preciznosti je moguća koristeći kontroler. 6 fizičkih dugmića omogućava još praktičniji i personalizovaniji servis.

ERGONOMSKI OBLIK: Konturisani oblik se dobro prilagođava ruci, čineći ga udobnim čak i tokom intenzivnog rada. Premaz koji pokriva gornji deo uređaja obezbeđuje siguran stisak i sprečava znojenje ruke. Jedinstveni dizajn se dobro uklapa sa ostalim gaming komponentama računara.

BOJA POZADINSKOG OSVETLJENJA: Miš ima integrisano LED pozadinsko osvetljenje. To je atraktivan vizuelni element koji omogućava prilagođavanje opreme jedinstvenom dekoru sobe igrača.

VELIKA, UDOBNA PODLOGA ZA MIŠ: U setu sa mišem, dodaje se velika, udobna podloga za miš dimenzija 295×210 mm, koja omogućava još praktičniju i precizniju navigaciju.

Tehničke Specifikacije:

  • Rezolucija: Izbor 800/1600/2400/3200DPI sa DPI prekidačem
  • Broj dugmića: 6
  • LED osvetljenje: Crveno
  • Gumirani premaz za bolji stisak
  • Pleteni kabl

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Omega Miš VSETMPX4 Gaming sa podlogom 3200DPi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Deklaracija