Proizvodi

Način plaćanja

1. Gotovinom – pouzećem, prilikom preuzimanja robe na željenoj adresi.

2. Uplatom na račun – svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun SR U-FORCE uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broji koji se generiše prilikom naručivanja ili u skladu sa instrukcijama koje Vam pošaljemo;

3. Platnim karticama – elektronskim putem, pomoću Visa, Master, Maestro, Dina ili AMEX karticom za internet plaćanje

4. Odloženo plaćanje – plaćanje na rate i to:

čekovima građana, do 3 meseci bez kamate. Potrebno je kontaktirati call centar u vezi sa instrukcijama.

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti i platnim karticama – Visa, Master, Maestro, Dina ili AMEX koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu WSPay koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada su proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 7 kalendarskih dana (168 sati) od prihvatanja Vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana, novac rezervisane na Vašem računu se oslobadjaju i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu, i izvršiti plaćanje vezano za njih.

Izjava o konverziji plaćanja

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Zaštita privatnosti koristnika

U ime uForce  obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u uForce (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podtaka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, SR U-FORCE  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Kupac koji je platio robu pouzećem novac će biti vraćen isključivo uplatom sredstava na račun koji je naveo u izjavi.

Plaćanje proizvoda naručenih putem uForce internet prodavnice u slučaju kada je odabran način isporuke „Preuzimanje lično“ moguće je izvršiti:

  • Gotovinom u radnji
  • Uplatom na račun – gde se prodavcu u prodavnici dostavi na uvid potvrda o uplati
  • Platnim karticama – pomoću Visa, Master, Maestro, Dina ili AMEX kartice
  • čekovima građana, do 12 meseci bez kamate.